Project omschrijving

De opdrachtgevers wilden een schuur tegen een al bestaande tuinmuur gebouwd.
De wens was de schuur in houtskelet uit te voeren. De buitenkant zou voorzien moeten worden van verticale ruwe, bruine planken, afgewisseld met ijzeren profielen. En aan de binnenkant aftimmering met vuren messing-groef delen.
Om te beginnen is er een fundering gemaakt, waarna een betonnen vloer gestort is.
Om de buitengevel consequent bruin te houden is ervoor gekozen om voor de openslaande deuren een bruine, betonnen onderdorpel te maken.
Vervolgens is het houten skelet gezet en het platte dak voorzien van houten delen, isolatie en EPDM dakbedekking.
Daarna is de betimmering aan de binnenzijde gemaakt, geisoleerd en de buitenschil samengesteld.
Tenslotte is glas gezet en kozijnen en deuren geplaatst.